..."Kvällspasset"...

Irrar runt som typ en nackad höna....

Plöjer genom drivor av regnvåta skor och kläder, fastnar i nertrampad lera vid ett par tillfällen och med risk för mitt liv kommer jag dessutom farligt nära det "berg" av diverse skräp (som samlats ihop från alla rum efter helgens födelsedagsfirande x 3) som så snyggt (hm - nåja..) står staplat vid dörren och liksom bara väntar på att någon ska förbarma sig och slänga ut skiten (konstigt förresten - när blev jag ensamstående med fyra barn!?)...

Allt till tonerna av en tjurig A och en supergnällig T, samtidigt som jag försöker duka undan efter middagen och förbereda inför läggdags åt barnen - och jovars, en liten svängom med dammsugaren hinns också med!

Och nu - två timmar och en gräslig ryggvärk senare - så sover äntligen min lilla "prinsessa"... (Fast det var nog inte riktigt det ordet jag beskrev henne med för typ en halvtimme sen!) Suck! Alla intryck från de första dagarna på dagis har tydligen varit tuffa och smälta för henne och hon har verkligen satt mig på prov de sista kvällarna! Som tur är har storerbror varit desto duktigare och somnat snällt - härligt att de någon gång ibland kan skiftas om, istället för att sätta sig på tvären gemensamt! :-)

Men NU är det jag som ska krypa ner i soffan (hahaha... trodde ni på det?! Sängen, såklart!) och slötitta på TV en stund.

Imorgon är en annan dag!
...Undrar vad den har för spännande att bjuda på...!? :-) Med min tokiga men högt älskade familj, kan vad som helst hända!

Sov gott!

Kram,
Anna

Kommentarer
Postat av: Marie S

Sänder en hälsning tilll dig från Svalöv. Kram Marie.

2008-08-28 @ 08:32:02
Postat av: Pernilla

Du skriver ju sååå jäkla bra..

När man läser har man ett leende på läpparna och nickar igen kännande!

Go middags kram/ Pilla

2008-08-28 @ 09:28:56
URL: http://familjenwiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0