Semester - eller stresskälla?!

Rigorösa förberedelser, storartat planerande och ingenting lämnat åt slumpen...
För NU är det snart dags för den efterlängtade och välbehövliga semestern med stort "S"!

Och naturligtvis kommer alla barnen under just den veckan, att sköta sig exemplariskt och vara riktiga "A-barn"...
Inget bråkande, skrikande, gråtande, stim och stoj eller hopp och spring - bara ett gäng oförskämt väluppfostrade raringar, som lägger bordsservetten snyggt tillrätta i sina knän innan de börjar äta med silverbesticken (istället för som brukligt är, med de smutsiga fingrarna..), utan att vare sig smaska eller rapa.

Inte heller kommer de att vara rastlösa eller visa bristande tålamod i still med "Är vi inte framme snart" eller "Hur långt är det kvar"?
Och de kommer att vara så glada och tacksamma hela tiden och gladeligens äta det som serveras utan några som helst sura eller kräsna miner och vi kommer att vara så stolta över att vara föräldrar till dessa välartade barn!

Och senare på kvällen, när vi sitter i lugn och ro allesammans på restaurangen och avnjuter en 5-rättersmiddag, så kommer alla runtomkring att titta storögt och avundsjukt på oss och säga; "Titta, vilka fina och väluppfostrade barn dom har! Och så fräscha och snygga föräldrarna ser ut - hur har dom burit sig åt?! Våra barn som aldrig är nöjda utan jämnt tigger om något och skriker och skränar, och vi själva som lider av kronisk sömnbrist och åldras med tio år i stöten till följd av detta...."

........................... Vaddå??! Tror ni inte på mig?!
Jodå, vartenda ord är sant - bara det att de föräldrarna som tittar avundsjukt och åldras i förtid är vi och de stökiga ungarna är våra... :-)
Men vad f-n!? Det ska bli både kul och mysigt i alla fall (är dock inte säker på att våra medresenärer kommer att dela vår uppfattning)..!!!

Så håll i hatten gott folk - här kommer Cirkus Landin - Nilsson!
Det är fritt inträde och underhållning av varierande slag - men en hel del gapskratt vågar jag också garantera!! :-)

Kram,
Anna

Det är härligt att ge, såväl en sak som ett leende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0