Helgen...

Efter ett hektiskt veckoslut sitter jag äntligen vid datorn en stund igen.. :-)
Det har varit fullt ös sedan i fredagsmorse, och jag har hunnit med både läkarbesök med A, fixa "pool" i trädgården till barnen, varit på konfirmation och - jajamensan, en sväng på staden blev det minsann också! Hej o hå...
Tänk att man på kvällen är 20 år igen, men dagen efter känner man sig snarare som 90 +..... :-)

Lördagmorgon; Klockan är halvsju - och på Kläsingevägen 8 råder det febril aktivitet!
Men inte i flitens tecken, om nu någon lurades att tro det, utan på det viset det blir när två hyperaktiva barn hunnit vara uppe sen klockan 6, lagt in turbon med en gång och lagt ribban för dagen... :-) Bollar flyger genom luften, alla leksaker med ljudeffekter av allehanda slag är igång och ljudnivån är öronbedövande...
Mitt i detta inferno, i stormens öga, sitter två mer eller mindre apatiska föräldrar och undrar hur man någonsin kunnat sova längre än till typ 5-6 på morgonen?! Och vad i hela fridens namn gjorde man av all tid innan man fick barn??! :-)
Vi brukar också lite hånfullt sitta och vara skadeglada vid blotta tanken på att bjuda in folk i vår omgivning på ett par övernattningar i "the House from Hell"... :-)
Klockan åtta befinner vi oss allihopa ute i trädgården, i full färd med ogräsplockande och sandkaksbakande - allting till tonerna av tjoande och stundtals illvrålande barn. När jag klockan halvnio drar igång gräsklipparen, tycker mannen att jag visar grannarna dålig hänsyn... Men faktum är, att efter att ha pratat med de närmsta grannarna lite senare framåt förmiddagen, så visar det sig att jag haft rätt i mina tankegångar; gräsklipparen har inte väckt någon. Däremot sonens tjutande och vrålande...! :-) Hmmm - lite pinsamt ju.. Men svårt att sätta munkavle på ungen! :-)

På eftermiddagen bar det iväg till kyrkan i Saxtorp för att närvara vid systersonens konfirmation (dock förbjöds man och barn från att närvara i kyrkan - för ALLA´S trevnad och överlevnad :-) !). Jag vill än en gång understryka hur glad, lättad och stolt jag är Calle, över att över huvud taget få vara på Din konfirmation - vi är alla så otroligt tacksamma för Din änglavakt!

Lördagkväll: Hmmm... :-) Som sagt - utgång stod på schemat! Hahaha.. SÅ mycket roligt vi kan ha tillsammans Pilla!!! :-)Tusen tack än en gång för en supertrevlig kväll! Synd bara att man inte är lika "ung och fräsch" dagen efter... :-)

Slutligen vill jag än en gång citera min älskade och kloke lille A.
Imorse när vi nyss gått upp, gick han in till lillasyster T medan jag gjorde hennes välling. Jag kunde höra hur han pratade och skojade med henne, så hon kiknade av skratt (trots den höga febern hon haft sedan i lördagskväll..).
När jag kom in till dom säger A plötsligt; "Mamma - man växer av kärlek"! :-) Älskade lille unge... :-) Ja, tänk så stora Ni två ska bli då, med tanke på all den kärlek vi hyser för Er! Mamma älskar Er, mest i hela världen!

Ha en underbar dag!

Kram,
Anna



Kommentarer
Postat av: syster yster

aha jag som trodde d vr här för Calles och vår skull i lördags! Så var du egentligen bara här för at förfesta. Tycke väl vinet försvann i ett nafs! Kul att ni hade kul. Det kan du leva på länge, det minnet. Om du minns nåt, förstås..? Fint kort på Calle. Man kan nästan tro han tillhör guds bästa barn. tänk vad skenet kan bedra..........Kram

2008-05-19 @ 19:41:42
Postat av: pilla

Tusen tack själv för en helt underbar kväll!

Sååå kul,kan bara VI ha tillsammans..he,he..

Kram på dig!

2008-05-19 @ 22:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0