Fångad av en stormvind.. :-)

Kvartöversex gick han från noll till hundra på en millisekund och rösten antog imponerande ljudnivåer, med tanke på att han nyss hade vaknat...

"Mundiarrén" var ett faktum och den yrvakna och ledbrutna mamman tvingades lyssna till en lång svada om typ allt och inget och ditten och datten och konstaterade att 6-åringen tydligen drabbats av ännu en släng av "kiss- och bajsåldern" samtidigt som hela sonens (och delvis hennes eget..) känsloregister spelades upp innan de ens varit vakna en kvart!

Ja, det är sannerligen en i allra högsta grad intensiv vardag som vi lever i och att ständigt dras med i dessa stormbyar gör oss lite till mans mer eller mindre utmattade.. Fast det är klart, sonen själv verkar lyckligt ovetande om ovädrens inverkan på omgivningen och konstaterade mitt i all blåsten att; "Åh, mamma, vad skönt det är med lov..."! :-)
Och jag mumlade något ohörbart och räknade i hemlighet dagarna tills han ska börja skolan igen.. :-)

Usch ja - lite skämt och lite allvar! Men visst är det tufft att leva i ett så högt tempo - för oss alla, Anthony själv inkluderad. För när kvällen kommer är han minst lika trött som någon annan och när luften går ur honom så somnar han lika plötsligt som han flyger upp på morgonen. Och när han ligger där och snusar, så svider det av tårar bakom ögonlocken på mamma - av stolthet och kärlek till sin lille prins. För vad som än händer och hur galet det än blir här emellanåt, så älskar vi honom gränslöst!

Kramar,
Anna

"Våra negativa tankar kommer att komma tillbaka ända tills vi omvandlat dom till positiva"...

Kommentarer
Postat av: SmulAnn

Det kan onekligen vara intensivt men jag tycker min son lugnat sig nu när han är lite större, det var värre för något år sen. Har du läst boken "Att handskas med Emil" av Åsa Gravander?

2008-10-31 @ 10:13:54
URL: http://blogg.aftonbladet.se/25248

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0