Turkiet - lördag (hemresedag!)

Sista morgonen...
Ungarna gapade, skrek och grät i kör innan klockan ens hunnit bli 7 på morgonen - härligt! Då var ribban satt för denna vår sista dag i landet som vi troligen inte lär besöka igen... :-)

Tur då att jag skulle på massage och bara "koppla av" klockan 9... Jo, gomiddag!? Vaddå avslappnande och stressfritt, när jag samtidigt som jag knådades brutalt av en seg liten turk kunde höre både barn och karl gasta utanför...

Så efter 1,5 timmes "lyx" (?!) var det bara att kila raka vägen upp på rummet och lägga T, samt börja packa...
Det var då jag plötsligt insåg det - mina supersnygga, superdyra och supernya ÄKTA Dior-brillor (använda endast en kväll!) gick inte att finna någonstans...!?
Halvt hysterisk vände jag upp och ner på hela lägenheten i min jakt efter dyrgriparna. Och då kom nästa bakslag...
Då jag började släpa runt på sofforna i mitt sökande, smällde jag in stortån i en vass kant... Helt suveränt! Skadelistan som varit ganska liten sista dagarna fick plötsligt en annan proportion!
Med tårar i ögonen över att inte ha hittat solglasögonen samt smärtan i den eländiga, storblödande och förvridna tån, hade jag helst bara dragit något gammalt över mig och inte tittat fram igen förrän om typ en vecka eller två... Då allting naturligtvis skulle vara guld och gröna skogar igen, men en hel tå, nya snygga lyxbrillor, personligen utvilad som aldrig förr och med pigga, glada, lyckliga och tacksamma barn (och gubbe..!)... :-) Suck!

Ja, det blev ju onekligen ett "visst" antiklimax tack vare detta...
Men men - det var bara att bita i det sura äpplet och ändå göra bästa möjliga av sista dagen.

"Summa summarum"; Vi har haft en jättebra vecka, med massor av sol och bad! Dock kunde man ju önskat sig något färre skador, inga stölder, billigare sprit och mat man inte fick ont i magen av... :-)
Men vi var en nöjd skara som sade farväl till Turkiet vid 21-tiden på kvällen och påbörjade resan hem till Sverige igen (bortsett från att det bultade och värkte i både tå och samvete på mig..!).
Och faktum är att barnen avslutade resan lika duktigt som de inledde den och sov hela vägen hem!

.....  Och NU ska JAG ha semester! :-)


Turkiet - fredag...

Jösses - har noll koll på veckodagarna och helt tappat koll på tiden! :-)
Sömnbristen och en och annan god drink kan ju förstås ha en viss inverkan... :-)

Nu har vi testat alla varianter med T - och ingen blir riktigt bra!?
Den stackars lilla ungen var uppe till tio igårkväll och vi trodde förstås i vår enfald att hon skulle sova länge idag...
Jotack - typ 45 minuter längre, det vill säga att hon sov till kvartisju (= 5.45 svensk tid...)...
Hur trött tror ni då att hon var på en skala mellan ett och två redan efter frukosten vid 8-snåret?! Suck!
Jaha, det var ju bara att kila upp och lägga den lilla loppan igen - typ vid nio... Å andra sidan sov hon då i tre timmar och under tiden såg min nyfunna vän Linda till att jag fick bokat massagetid till imorgonbitti - ska bli SÅ skönt! :-)

Pågarna har börjat bli riktigt tråkiga och rastlösa. Det tjafsas typ hela tiden och "..de har ingenting att göra"...!?
Och det är ju ganska märkligt med tanke på att det dräller av aktiviteter för både stora och små, både inne och ute, dagarna (och kvällarna) i ända!

Värmen har tagit mycket på oss alla nu och vi är nog mer eller mindre rödögda lite till mans!
Men men - med bara knappt två dagar kvar så ska vi se till att ta tillvara på varje minut i solen!

På lunchen pallrade vi oss ner till restaurangen på stranden - ganska modigt att ge sig ut med tre ungar, vagn och diverse tillbehör när solen står som högst och termometern ligger på typ 40 grader.......i skuggan.........igen.....!

På kvällen "hittade" plötsligt H pengar... En hel del pengar dessutom! Jag tyckte i och för sig att det var konstigt att det gått så mycket kontanter, med tanke på att vårt hotell är helt cash-free.. Men det var ju en trevlig överraskning, humöret steg igen och vi kilade iväg för att äta "ezme" (jättestark men god turkisk förrätt) en sista gång samt utföra lite shopping denna vår sista kväll i Side.
Dock hade vi inte riktigt tajmingen på vår sida, vilket medförde att vi fick springa (...?! "Ganska" tufft, med en unge på pappa´s axlar och en i vagnen som dessutom innehöll en del nyinförskaffade mer eller mindre onödiga prylar) tillbaks till hotellet i den tryckande hettan för att hinna träffa Lollo, Bernie, Isidor, Bum-Bum och Tvättis..... Trist bara att när vi stormade in vid scenen med excalterade och förväntansfulla ungar och svetten forsande, så kom det inga björnar just denna kväll.... Hej och hå!?
Men men - vi bjöds på ännu en jättebra show och Elin sjöng "Empty room" alldeles lysande för oss... :-)
Och som tur var, så kom åtminstone "Bernie" in på scen och visade sig en liten stund!

Jaha - och imorgon är det alltså dags att packa ner allting igen och göra sig redo för hemfärd...
En vecka går alldeles för fort! Men å andra sidan ska det bli skönt att komma hem och hålla lite semester... :-)


Turkiet - torsdag...

Helt fantastiskt....
Efter att ha legat och våndats typ i en timme av smärtor värre än på länge, i kroppen i allmänhet och huvud och nacke i synnerhet, vaknade även T och jag tvingades inse att vi ännu en dag gick upp klockan.......5.......
Det är ju för väl att turktiden gör att klockan då istället är sex, blir liksom inte lika plågsamt då!
Men jag skulle kunna strypa tuppjäveln som galer här i närheten, när det fanskapet har mage att håna mig genom att gå upp typ en timme senare än mig och min familj.....
Ja, ingen kan ju säga annat än att vi utnyttjar dygnets alla timmar maximalt under vår "semester"...! :-)

Efter frukosten begav vi oss iväg till stranden - så fantastiskt vackert!
Så gott som folktomt, kristallklart och alldeles stilla vatten och sand så fin och mjuk att det kändes som att gå på en heltäckningsmatta (ja, det vill säga så länge den inte hunnit bli upphettad till typ 60 grader av den brännande solen!).
Dessutom fanns det denna morgon plötsligt en avspärrning nästan ända nere vid vattnet - det var en sköldpadda som lagt sina ägg där, häftigt! :-)

På kvällen var det meningen att vi skulle äta middag tillsammans med våra nyfunna vänner från Stockholm....
Hahaha.... Oj, så otroligt mysigt, lugnt och avslappnat det är att försöka äta på restaurang med tre barn... :-)
T totalvägrade helt och hållet att samarbeta på något vis i världen, A gnällde och pep av hunger efter sina lammkotletter och när maten äntligen anlände blev jag naturligtvis tvungen att jaga T vilket i sin tur ledde till att 40 minuter s
enare var inte min mat varken särskilt varm eller fräsch längre..... Kanske inte så konstigt att magen blev ut och in - igen....

"Semester" är livet - vad gjorde man egentligen innan man fick barn..??! :-) Halleda.... :-)


Turkiet - onsdag...

Jaha...
Ännu en lång natt, på den stenhårda sängen...
Faktum är, att den är hård att jag lyckats få blåmärken på den sidan jag oftast ligger på!?

Vaknade dessutom typ halvfem, oförmögen att somna om - fått jätteont i magen...
Jaha - börjas det nu kanske?! Är det nu dags för att få våra fördomar om detta lilla paradis infriade?! :-)

Dessutom insåg vi snabbt när vi kom ut vid 8-tiden på morgonen, att det skulle bli ännu varmare idag än tidigare - typ drygt 40 j-a grader......i skuggan.... :-)
Hahaha.....! Jovisst, det är VARMT - men vi njuter (ännu åtminstone!)!
Man får ju helt enkelt ligga i vattnet - och det gör vi också. Ja, i den mån det går vill säga, med tre barn i varierande åldrar, som gastar om olika saker och behov mest hela tiden...!

15.36..... Jag ligger / sitter / står / går / duschar iskallt........
T sover - igen.... Förvisso mycket välbehövligt och förståndigt av henne.
Men det är ju mycket märkligt att JAG alltid ska sitta på rummet (balkongen - vill ju inte missa mina solchanser!) vid dessa tillfällen... :-)
Fast det är klart - min mansgris till "karl" har ju semester..... Hrm...

Så nu har jag bestämt mig! Jag ska iväg på det superfina spaét som finns här på hotellet någon av de sista dagarna och få alla möjliga behandlingar (nåja, en i alla fall..!).
På det viset får jag ju avkoppling och tid att rå om mig själv då, om inte annat - kosta vad det kosta vill! :-)

...Men missförstå mig inte - mitt "lyxiga spa-äventyr" får jag ju naturligtvis parera in en dag när T sover och A tittar på film, typ...! Karlar!!! :-)

Dagens behållning: MATEN!!! :-) (Och vädret - men det har ju varit kanon hela tiden!)
Kolla bilden - att man kan göra sådana mästerverk av tomat och gurka! Till en enkel schnitzel dessutom... :-)Turkiet - tisdag...

OK - here we go again.... :-)


"Jippi-kay-jey"!!! :-)
Mamma fick minsann gå på showen och dricka paraplydrinkar igårkväll helt på egen hand - hur lyxigt som helst, typ..! :-)
Elin hade berättat för mig att de skulle köra 80-talsshowen då - och gissa om det var en nostalgitripp á la grande!? :-)
Gud, vad mycket bra musik det gjordes "back then"! Och så duktiga Elin & Company var, mycket proffsiga framträdanden - både sång- och dansmässigt!
Men - säg den lycka som varar ...

Denne svensken är ju liksom inte van att vara uppe längre än till typ nio om kvällarna och med några góa innanför västen så somnade jag som en stock - för att (som det kändes :-) ! ) väckas typ en timme senare av en oförskämt pigg dotter klockan halvsex (det vill säga halv 5......svensk tid....)....
Suck! Ja, vi (läs "jag"!) lär inte känna oss direkt utvilade efter denna veckan, men vad f-n?! Vi har det ändå underbart och ligger i vattnet typ hela dagarna! :-)

.... En liten fundering bara; Är det detta som kallas för fettförbränning??!
Jag menar - även om det med all säkerhet är mer information än vad ni behöver och önskar få veta - svetten liksom fullständigt forsar av en, utan att man lyfter ett finger... Det är ju för fasingen värre än att sitta i en ångbastu som håller typ 100 grader...! :-) Tänk, vad vi ska vara smala och snygga när vi kommer hem då..!? :-)

T charmar ALLA med sina slängpussar och sin lilla plutmun och även pågarna har gått på charmoffensiven... :-)
A har nu även fått en surfbräda...
Pappa börjar känna sig som en äkta turist, där vi drar fram med barnvagn, tre tossiga ungar, ett megastort uppblåsbart flygplan, surfbräda, badring med tuta, ratt och hela "kånkarongen" till T, x antal bollar samt övrig och nödvändig packning (typ solcreme i 3-4 varianter, fem badlakan, dubbla ombyten badbyxor respektive bikinis till alla, blöjor, våtservetter och "badblöjor" samt kepsar, solbrillor, kamera... You name it!).. :-)

Hahaha... :-)
Ja, man får ju försöka le åt eländet - allt annat är bara slöseri med både tid och energi!

PS. Ja, Ni ser ju själv nedan vad Håkan - passande nog! :-) - köpte till sig själv denna dag... Personligen hade jag inga kommentarer (såvida inte de svordomar som undslapp mig räknas, då H hade mage att komma och visa sig i sin nyinköpta "fez" vid poolen, samtidigt som han pratade med mig på något "språk" som lät allt utom svenskt...
Scarry!! :-)DS.


Turkiet - måndag...

Okej....
Vi kan ju konstatera att trots väldigt sena kvällar och mörkläggningsgardiner, så vaknar ungarna lika tidigt ändå...

Och trots alla skyltar, vakter och förbud, så var varenda en av de typ femhundrafemtioelva solstolarna "pangsade" klockan 8 på morgonen. Och märkligast av allt var att alla de människor som varit så "ändaträngda" att reservera "sina" stolar redan klockan 7 på morgonen, sen inte behagade dyka upp förrän framåt 11-snåret på förmiddagen..?!

Idag var A med på skattjakt med "Lollo & Bernie-klubben". Det tyckte han var roligt, men "..det är SÅ långt att gå till Afrika i denna värmen, mamma..!" De hade blivit bjudna på saft och glass, men A hade inte ätit någon glass... "Nej, jag åt ingen glass mamma, för då hade jag kanske inte fått av er sen".. Lille hjärtat! :-)
Och apropå A, så kunde han dessutom denna dag lugna sig med att tandfén hittat honom och hans "gamla" tand - även här i "Turkistan"!

I övrigt ännu en mycket varm och badfylld dag, som även kantats av en hel del gnäll och tjafs ungarna emellan.. Och faktum är att den äldste betett sig mera som en 3-åring än som blivande 12-åring...
Och T då..?! Tjaa.... Hon är superduktig faktiskt, men det märks ju att värmen tar helt klart!

Dock kan jag äntligen rapportera om en skadefri dag! Eller nej förresten...
A startade dagen med att låta som en mistlur när han typ halvåtta på morgonen gick i förväg mot frukosten... Han hade ramlat från klätterställningen och slagit både huvud och knä...
Och med tanke på att dagen i skrivande stund ännu inte är slut, så är det nog alldeles för tidigt att "ropa hej"...!

....Ack, så rätt jag hade och så väl jag känner till främst T:s, men även A:s och min egen klumpighet och förmåga att ställa till det för oss! :-)
När vi satt och svalkade oss med lite god dricka i poolbaren före middagen, rastade T sig bland en hög med kuddar, typ... Och på någon vänster föll hon ner i golvet och lyckades på något vis få ett djupt jack långt in på tungan och blodflödet var imponerande stort... Suck!

Efter att äntligen ha fått stopp på blödande väntade ännu en pärs vid middagsbordet för oss... Halleda! Att man inte ska kunna slänga i sig lite middag utan att svetten forsar, ungarna skriker och vi föräldrar mest är uppe och jagar dom alternativt får tuppjuck och skriker högre än alla ungar tillsammans, vilket förstås får till följd att VI framstår som jubelidioter.. :-)

Åh, vad det är härligt med "semester"...! :-)


Turkiet - söndag..

Ungarna vaknade halvsex - som vanligt...
Den goda nyheten bestod av;
1. Jag fick T att somna om - säkert en hel halvtimme...!
2. A kom in till mig när han vaknat, glatt pladdrande om något och plötsligt utbrast han; "Mamma, jag tappade tanden!" Och jojomensan, där låg den lille rackaren! :-) Första tanden tappad och mammas lille kille börjar verkligen bli stor! Genast placerades tanden i ett glas med vatten, i förhoppningen om att tandfén skulle hitta ända till Turkiet..!
3. Vi fick flytta fram klockan en timme till turktid vilket innebar att då var vi genast mycket närmre frukosten...!

...Och det innebar ju naturligtvis också att vi var typ allra först på plats vid poolen.. :-)
Ett enormt poolområde var det dessutom och vi hade all anledning att utnyttja badmöjligheterna väldigt frekvent..! Redan vid halvnio på morgonen var det drygt 30 grader - och "värre" skulle det bli..!

När det blev dags för T:s första middagsvila, kilade jag glatt upp med henne på rummet. Ja, för vi hade ju införskaffat oss en ny men billig baby-vakt att ha med oss härnere, så att ingen av oss behövde tvingas vara på rummet medan hon sov. Uppenbarligen hade vi varit för snåla... För när T somnat och jag skulle sätta igång "mackapären", så fungerade den förstås inte! Det enda som hördes var en massa obegripligt turksnack - uppenbarligen hade vi lyckats hamna på deras typ walkie-talkie-vågor... Suck! Lätt irriterad ringde jag H för att be om hjälp - och naturligtvis började det ringa inne i lägenheten... Han hade förstås inte tagit med sig luren! Trötta mig...

Efter middagsvilan, var vi alla uppe i lägenheten och svalkade oss lite - typ på både ut- och insidan..! :-)
Och vad kommer då lilla T på..?? Jo, plötsligt har hon kommit underfund med att det är jättekul att stoppa saker i näsan... Jösses!!! Så resten av veckan spenderade vi mycket tid på att plocka undan ALLT som var ens i närheten av en storlek som hon skulle kunna pressa in i den lilla näsan... Men tyvärr förekom hon ju oss ett antal gånger och det blev en hel del barnagråt och tandgnisslan när mamma tvingade ungen att vara någorlunda stilla medan vi hjälptes åt att plocka ut det hon stoppat in... Vilka idéer! (Undrar om det är något ärftligt?? A hade också total nojja på detta när han var i hennes ålder och Gud vet allt vi hittade i hans lilla näsa...!) "Man ska inte stoppa köttbullar i näsan, Markus..."
Och när vi ändå är inne på typ skadefronten, så kan jag meddela att T denna dag skrapade låret rejält och själv drämde jag i huvudet så hårt i en hylla att jag höll på att svimma... Att det inte gick hål är nog mest tur, bulan blev däremot imponerande stor (och finns faktiskt kvar än idag, nästan 2 veckor senare..)!

Så kom då första kvällen på vårt resmål och därmed även första middagen...
Enkelt uttryckt så kan man väl säga att det var kaos..!
På plussidan kunde vi dock konstatera att ungarnas mat var gratis och snabbt serverad - medan vår mat dröjde... Och dröjde.....länge... Men när vi väl fick den, så var den hemskt god - synd bara att matron liksom inte infinner sig, när man har 3 bindgalna ungar med sig...

Efter att vi föräldrar typ slängt i oss maten för att jaga ifatt barnen, så väntade dans med övertrötta barn till Lollo och Bernie. Och därmed åkte T i säng på övertid - igen...
Därefter rusade jag glatt ner till kvällens show igen, för att hinna höra slutet åtminstone och för att träffa Elin som jobbar där (hade dessutom med lite grejor hemifrån Sverige till henne).
Och efter att ha träffat och pratat lite med både henne och hennes duktiga kollegor, så ramlade även jag i säng - trött, trött, trött... Men oj, vad härligt att vara på "semester"! :-)


Åter från de småländska skogarna...

Sådärja...
Nu har vi avverkat High Chaparral också! Och första dagen får jag väl erkänna, att jag inte kände mig särskilt kaxig alls, efter den brutala bristen på sömn under natten...
Och färden dit gick ju......sådär...! :-) Hahaha... Har man en chaufför med ett lokalsinne som en vilsen gädda, så kan vad som helst hända! :-) Men men, efter inte allt för långa omväga så var vi slutligen framme.

A sken ikapp med solen och ÄLSKADE verkligen stället! Det var värt varenda krona och varje minut av sömnbrist, att få se honom så glad och lycklig! Det behövde vi alla - vara tillsammans bara jag, H och A!
Och på frågan om vilket han föredrog - en vecka i Turkiet eller en dag på High Chaparral, så kom svaret lika snabbt som självklart; "High Chaparral"! :-) Lille gubben...

Ja, många spännande saker hann vi se och uppleva i det strålande solskenet dessa två dagar. Vi blev rånade under vår tågfärd, såg indianderna dansa, Lucky Luke jagade bröderna Dalton, det fanns tivoli och karuseller och bad... Ja, listan kan göras LÅNG!
Vi besökte bland annat Old Mexico, där det naturligtvis serverades obligatorisk tequila och "Sol" till de vuxna och naturligtvis mexikanska rätter för de som var hungriga.

Men som sagt - den absolut största och mest värdefulla behållningen av denna lilla trippen, var att se A:s oförställda glädje och ständiga leende, underbart!! :-) Och visst..... Jag måste ju erkänna, att jag personligen blev löjligt glad när jag vann högsta vinsten på 21-lotteriet - en elgitarr! Hur fräckt var inte det?! :-)
Och lite brutal shopping hanns förstås också med... :-)

Hemresan då?! Jotack, den gick bra - även om chauffören plötsligt var i ett väldigt klämkäckt känsloläge och höll på att driva både mig och A till vansinne med sina dåliga skämt, sitt mediokra "sjungande" och fruktansvärdt enerverande läten... Jösses, vad vissa kan gå långt för att försäkra sig om att medpassagerarna säkert inte ska somna... :-)

Ha en underbar dag! NU ska jag börja uppdatera vår Turkiet-resa...

Kram,
Anna


High Chaparall...

Goddagens!

Efter en mardrömslik natt, då T plötsligt vägrade sova och jag tvingades vara uppe med henne mellan kvartitolv inatt och halvfyra imorse, är det alltså dags att åka till High Chaparall om typ en timme... Jippi! Vilken tajming! Suck...

Efter att ha lyssnat på T:s pladder och tiggande om att höra "Lolloll" och "Bäbä" hela natten och såhär på morgonkvisten inte ha något annat val än att sätta på den nya favvo-plattan till höggljutt "sjungande" (läs "illvrålande") och dansande ungar, så känner jag mig allt utom taggad till att åka iväg och leka cowboy och indianer.. :-)

Men men - det är bara att gilla läget och skärpa till sig. Varken A eller T har någon större förståelse för mamma´s huvudvärk och klagan över sömnbrist!
Ja, visst är det härligt med semester...?! :-)

Ha en underbar dag!

Kram,
Anna

PS. Fortsätter uppdateringen från Turkietresan när jag kommit hem från Småland imorgon..! DS.Midsommardag = avresedag... (dag 1)

Så var det äntligen dags!
"Något" trött (vi hade ju naturligtvis firat lite midsommar dagen före!) tvingades jag i vanlig ordning upp vid halvsex...

Allting flöt på (så mycket det nu flyter i detta hemmet - hihi..) "som vanligt", jag och min förvirrade och resefebrige gubbe checkade av att allt (och lite till!) var nerpackat.
Och så - när klockan var typ kvartöveråtta (vi behövde inte åka hemifrån förrän tidigast halvtio), satt plötsligt båda pojkarna som (om än något övertända!) ljus i bilen och väntade på att åka... :-) Hej o hå!

Jaha - inte mycket att välja på liksom... Allting var ju klart ändå, så det var lika bra att bege sig till tågstationen och utfodra barnen med diverse mutor medan vi väntade.
Men innan vi hann lämna Tågarp bakom oss, så kunde jag konstatera att den första skadan redan var ett faktum...
Stackars T hade plötsligt en jättestor, varfylld blåsa som täckte hela hennes lilla pekfinger.. Stackars liten! Och var och hur och när kom den ifrån??! Suck.. Nåja, det var ju bara att "sterilisera" en nål och börja operera... Och med det undanstökat och stort plåster på typ hela handen, så bar det iväg! NU ska vi på SEMESTER.... :-)

Väl inne på Kastrup hade vi gott om tid på oss att gå och strosa och fika innan det var dags för incheckning. Och vad händer då??! Jo, naturligtvis slänger sig T handlöst in i en bordshörna och fixar till ett litet jack precis under ögat..!
Okej, ribban lagd med andra ord...

Väl ombord på planet några timmar senare, blev H lite "småkinkig" när jag började överräcka de förbeställda varorna till honom... När vi var uppe i typ påse nummer sju (7) började han tycka att det var riktigt pinsamt... :-) (Att dom bara hade packat typ en sak i varje påse var det ju ingen mer än vi som visste!)
Men om H tyckte det kändes pinigt, så var det inget mot vad jag och barnen tyckte om hans uppförande på busstransfern några timmar senare...

Så - slutligen - var vi äntligen framme!
Efter en lång dag, med mycket resande av allehanda slag, så var vi framme på hotellet vid 22-tiden på kvällen.
Vi borde ha varit framme typ 1,5 timme tidigare, men eftersom någon i vårt resesällskap inte fått sina väskor så fick vi alla sitta på bussen och vackert vänta medan diverse papper fylldes i.. Typiskt!

Men men - hursomhelst... När vi väl checkat in och kommit upp på rummet, så stupade vi allesammans i säng mer eller mindre med en gång.
Och jag och H kunde stolta och nästan tårögt konstatera att samtliga barn skött sig alldeles utomordentligt bra och varit superduktiga hela dagen - härligt! Och fulla av hopp och förväntan kröp vi till kojs och tänkte att det här blir nog en riktig toppenvecka... :-)

Fortsättning följer.....


Tillbaka i vardagen - med en smäll...

Jaha, nu är vi åter på svensk mark, efter en härlig och mycket varm vecka i Side (börjar uppdateringen av hela resan imorgon!).

Med övertrötta (läs "-jävliga") ungar och förkylningar lite till mans efter febrilt ac-användande, kändes det sådär vid hemresan kan jag väl säga.
Och när det dessutom kryddas med att jag fullständigt massakerade ena stortån timmarna innan hemresan, i min jakt efter de nya och dyra (och äkta!) Dior-brillorna (som inte återfanns NÅGONSTANS), samt som grädde på moset när vi väl klev in i egna hemmet med två resväskor fullproppade med smutstvätt, fick jag veta att min tvättmaskin pajjat ihop och det första vi nu fick göra var att kila iväg och tjacka en ny... Som om inte den senaste veckan var tillräckligt dyr som den var... Underbart!

.... Men - så fick jag igår ett annat besked....
Ett besked av den sorten, att allt som jag (vi) gått och gnällt om (typ pengar och materiella ting) plötsligt blir så futtigt och man skäms över sina klagomål...

En av de tjejer som slitit hårt med den hjälporganisation, genom vilken jag fick tag i min islandshäst, finns inte längre med oss...
Genom en fruktansvärt tragisk olycka, omkom hon i helgen och får därmed inte uppleva till exempel sin 30-årsdag som skulle ha infallit denna veckan...

Ibland är livet så fruktansvärt hårt och orättvist och det drabbar en när man minst anar det.
Därför vill jag än en gång påminna om att, så långt det är möjligt, vårda, uppskatta och leva i nuet!

Många kramar,
Anna

Tack Åsa, för det Du hann tillföra mig och mitt liv och för de djur Du har hjälpt! Jag kan bara föreställa mig hur Dina närmsta har det för tillfället... SÅ orättvist!
RSS 2.0