5 dagar kvar...

Aaaahhh... Ja, nu närmar det sig...
Semestern och Side / Turkiet närmar sig med stormsteg - och denna lilla "paus" är mer efterlängtad, välbehövlig och välkommen än någonsin tidigare! :-)

Efter att A varit utan medicin i nästan en hel vecka, känns det som om huset ställts på ända igen - men det är förstås inte bara hans förtjänst! Lillasyster T är ett riktigt litet energiknippe hon också och drar sig inte för att kivas och ge igen, både med storebror och föräldrar!

Så vår helg har väl varit ungefär som vi trodde att den skulle bli - helt hysterisk, helt enkelt..! Men vi har hunnit ha det både roligt och mysigt också mellan varven.

Och nu stundar alltså nästa utmaning - se till att få ihop allting inför resan, kontrollera både en och flera gånger så ingenting är glömt, tvätta, packa, handla.... Men det ska nog ordna sig! Listorna är färdigskrivna, det mesta inhandlat, de flesta kläder tvättade och klara - och tax-freevarorna beställda :-) !
Åh, vad vi längtar nu... :-)

Kram,
Anna

"Det lönar sig att vara snäll - ögonblickligen" (Min sons ord när han häromdagen fick belöning efter att ha varit snäll och skötsam :-) ! )


Kommentarer
Postat av: syster yster

Åhh vad de är söta!! Ingen kan tro det du skriver som inte känner er!Kram

2008-06-18 @ 18:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0