Skolstart!

Jajamensan, tro det eller ej - I´m back! :-)

Äntligen (hur otroligt det än kan låta!?) är det "normala gängor" i huset igen - eller ska åtminstone bli, hoppas jag! :-)
Eller ja, så "normalt" som det nu rimligen kan bli i mitt hem...! Hahaha... :-)

Hursomhelst, efter att ha firat födelsedagar här i en hel vecka, så var det nu dags för skol- respektive dagisstart för ungarna. A åkte iväg med stora skolbussen förra onsdagen för att börja i förskolan och idag var det T:s tur att återvända till dagis.. Kan ju säga så mycket som att det var med blandade känslor som både dom och deras mamma gav sig iväg! Men jag är säker på att det kommer att bli bättre för oss alla när det blir ordentliga rutiner igen - och inte minst betyder det att jag äntligen kommer att kunna ägna mig åt mitt skrivande igen och det har jag verkligen längtat efter! (Det är nämligen inte så enkelt att försöka skriva något seriöst, när man har en 2-åring typ hoppande på tangentbordet medan 6-åringen far runt som ett torrt skinn i hela huset och river ner allt och alla som kommer i hans väg...)

Och just det ja - A och T är ju numera 6 respektive 2 år minsann! T fyllde år förra lördagen (den 16:e) och A i lördags (den 23:e).

Ha en underbar dag och visa GÄRNA att Ni finns här hos mig igen - JAG har åtminstone saknat Er!

Kram,
Anna.

Varje ögonblick är stunder som aldrig kommer tillbaka.... Vårda och uppskatta NUET! :-)


Kommentarer
Postat av: Pilla

ÄNTLIGEN!!!

Välkommen tillbaka...Saknat dig här!

Puss / kram Pilla

2008-08-25 @ 15:43:05
URL: http://familjenwiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0