En annorlunda sommar...

Ja, det blir onekligen en något annorlunda sommar i år, med tanke på allt som händer omkring mig och min familj för närvarande!
Men det gäller att ta tillvara på guldkornen, de bra stunderna och ljusa ögonblicken
- på solen och värmen och skratten. :-) Det är ovärderliga guldkorn att plocka fram och minnas i de svåra och mörka stunderna..!

Kärlek!
//Anna


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, finaste du, vad ni får gå igenom mycket. Jag förstår inte varifrån du plockar fram all din styrka och alla de possitiva tankarna mitt i all sorg och elände.Du verkar vara en sådan person som alla skulle behöva ha i sin närmaste krets för du plockar alltid fram glädjen på ett eller annat sätt.

Många tankar skänker jag till dig och din familj.

/Cinderellaheart

2011-07-12 @ 08:53:54
Postat av: ann

Så kände jag också den sista sommaren min pappa levde.Vi tog också en bild av min pappa med alla mina barn och de är jag tacksam över idag.Mina sista pratstunder med bara pappa är guldvärda idag,ett minnesvärt minne.Förra veckan var vi till Isaberg och på vägen dit körde vi förbi många skogar men speciellt en gjorde att jag fick tankarna till pappa.Han måna så om skogen,det var en viktig del av honom.Jag ville så gärna berätta/visa det för honom..Styrke kramar från Åland.

2011-07-12 @ 10:23:51
Postat av: Lenaeff

Vissa sker i livet gör en verkligen till expert på att hitta de där stunderna du Anna. Det är ju en evinnerlig tur att du är en av dem. Jag tänker på er och undrar hur det går med både det ena och det andra...önskar att allt kunde bli bra för er. Sommar vill man ju att det ska sätta fina och glada minnen i hjärtat, jag hoppas att du kan få några såna i år med trots allt!

Stora starka styrkekramar till dig, finaste Anna!!

Du är värd det bästa av livet...

Lena

2011-07-12 @ 19:26:24
URL: http://vitvox.blogspot.com/
Postat av: Bellan

Vad glad jag blir över att se att du fortfarande kan glädjas åt små positiva saker runt dig, att inte allt är mörkt. Nu hoppas jag innerligt att det vänder för din mor så det blir bättre och bättre för henne.... Hoppet är ju det sista man ger upp.Sänder dig många, många styrkekramar i hopp om bättring på alla plan för dig och de dina!

//Bellan

2011-07-12 @ 23:02:15
URL: http://bellan-autism-adhd.blogspot.com
Postat av: carola

hej käre vän....Vill bara kika in och säga att du finns i mina tankar.

Kramar om hårt och länge

2011-07-13 @ 23:30:04
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: Mamma Z

Att du orkar se det så..beundrar dig för det..vet inte om jag skulle mäkta med det..diagnoslandet i sig räcker ju gott och väl..dessutom förlusten av din far i fjol som säkerligen knappt lagt sig..och nu det här..

Jag bar "ditt" smycke nu i några dagar..tänkte lite extra på dig då givetvis..och är det någon som borde ha den ängel som jag bär runt min hals just nu så borde det vara du :-)STOR innerlig kram

2011-07-22 @ 21:00:45
URL: http://www.meusohana.wordpress.com
Postat av: carola

hej finaste anna.Mina tankar finns hos dig och jag finner inga ord för det ni går igenom nu.

Du vet var jag finns

2011-08-02 @ 00:07:05
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0