Midsommardag = avresedag... (dag 1)

Så var det äntligen dags!
"Något" trött (vi hade ju naturligtvis firat lite midsommar dagen före!) tvingades jag i vanlig ordning upp vid halvsex...

Allting flöt på (så mycket det nu flyter i detta hemmet - hihi..) "som vanligt", jag och min förvirrade och resefebrige gubbe checkade av att allt (och lite till!) var nerpackat.
Och så - när klockan var typ kvartöveråtta (vi behövde inte åka hemifrån förrän tidigast halvtio), satt plötsligt båda pojkarna som (om än något övertända!) ljus i bilen och väntade på att åka... :-) Hej o hå!

Jaha - inte mycket att välja på liksom... Allting var ju klart ändå, så det var lika bra att bege sig till tågstationen och utfodra barnen med diverse mutor medan vi väntade.
Men innan vi hann lämna Tågarp bakom oss, så kunde jag konstatera att den första skadan redan var ett faktum...
Stackars T hade plötsligt en jättestor, varfylld blåsa som täckte hela hennes lilla pekfinger.. Stackars liten! Och var och hur och när kom den ifrån??! Suck.. Nåja, det var ju bara att "sterilisera" en nål och börja operera... Och med det undanstökat och stort plåster på typ hela handen, så bar det iväg! NU ska vi på SEMESTER.... :-)

Väl inne på Kastrup hade vi gott om tid på oss att gå och strosa och fika innan det var dags för incheckning. Och vad händer då??! Jo, naturligtvis slänger sig T handlöst in i en bordshörna och fixar till ett litet jack precis under ögat..!
Okej, ribban lagd med andra ord...

Väl ombord på planet några timmar senare, blev H lite "småkinkig" när jag började överräcka de förbeställda varorna till honom... När vi var uppe i typ påse nummer sju (7) började han tycka att det var riktigt pinsamt... :-) (Att dom bara hade packat typ en sak i varje påse var det ju ingen mer än vi som visste!)
Men om H tyckte det kändes pinigt, så var det inget mot vad jag och barnen tyckte om hans uppförande på busstransfern några timmar senare...

Så - slutligen - var vi äntligen framme!
Efter en lång dag, med mycket resande av allehanda slag, så var vi framme på hotellet vid 22-tiden på kvällen.
Vi borde ha varit framme typ 1,5 timme tidigare, men eftersom någon i vårt resesällskap inte fått sina väskor så fick vi alla sitta på bussen och vackert vänta medan diverse papper fylldes i.. Typiskt!

Men men - hursomhelst... När vi väl checkat in och kommit upp på rummet, så stupade vi allesammans i säng mer eller mindre med en gång.
Och jag och H kunde stolta och nästan tårögt konstatera att samtliga barn skött sig alldeles utomordentligt bra och varit superduktiga hela dagen - härligt! Och fulla av hopp och förväntan kröp vi till kojs och tänkte att det här blir nog en riktig toppenvecka... :-)

Fortsättning följer.....


Kommentarer
Postat av: Pilla

ha,ha...Ja,lugnet före "stormen"!

Men barnen sitter ju som små ljus..På dessa foto i alla fall.

Ser fram emot fortsättningen ;-))

Kram / Pilla

2008-07-02 @ 22:25:51
URL: http://familjenwiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0